Jobba hos oss

Bitsec arbetar i huvudsak med uppdrag inom den djupa tekniska delen av IT-säkerhetsområdet, men har också uppdrag som rör informationssäkerhet, IT-forensik samt hot och riskhantering. Våra kunder finner du både i svenskt och utländskt näringsliv samt hos svenska myndigheter. Vi söker ständigt efter fler kompetenta medarbetare. Är du en av dem?

 

På Bitsec har alla ett genuint intresse för säkerhetsområdet och en mycket hög kompetensnivå inom respektive inriktning. Utöver dessa kompetenskrav har vi ytterligare några önskemål på våra arbetskamrater. Förtroende och kunskap är två av våra ledord varför en stor förståelse för vissa av våra kunders krav på säkerhetsprövning skall finnas.

Hos oss kommer du att utvecklas till en av våra mycket kompetenta säkerhetskonsulter och du kommer att få vara med om spännande uppdrag mot några av Sveriges största företag och myndigheter.

Är du intresserad av att få veta mer så skicka in din intresseanmälan på anstallning@bitsec.se. Berätta om hur ditt intresse för säkerhet ser ut och varifrån du kommer så kontaktar vi dig!